Helgen !

Hej alla blogg läsare !
Idag har man varit i skolan ..
Ihälgen var jag och tintin hos tintins mamma som bor i nora och sov där hella hälgen .
Varenda dag badade vi  i en sjö som låg nära där .Sen så gick vi på nora marken hella hälgen , det vara massor ass läskiga karuseler vi åkte , en som man satt i som åkte ass högt upp i luften och ner igen , den heter upp svinget . Den var för läskig men för kul , men Tintin skrek ass högt haha .
Sen  var det dicko där som slutade kl 12 på kvällen , som vi okså var på .
Sen träffa vi några där , en kommer jag bara ihåg vad den heter och han heter Tobbe flink .
Sen hadde tintin 2 sjukt jävla söta hundar , en var valp som bet mig skit hår  i henderna så har massor  r . Och hennes lilla syster var sjukt  söt .
Men nyss så kom man hem från lulia , och du måste man plugga läxor -.- ..
Massor kyssar !

Hej :)

Hej alla blogg läsare
  1. Nu så siter man och tittar på efter lyst . Är reklam nu -.- . Så då passar jag på att blogga igen .
imondags var jag med tintin

Tisdag var jag med tintin

onsdag kunnde jag nt

torsadag blir det vara med tintin

fredag blir det vara med tintin om hon nt ska till sin mamma ;)

lördag blir det sova med tintin om hon nt ska till sin mamma ;)

söndag blir det vara med tintin säket .

Tintin tintin tintin tintin tintin tintin tintin tintin tintin tintin tintin tintin tintin tintin tintin , hur årkar vi ? haha men det blir fett kul hela veckan ..   Snart börjar jag min cherlidning igen , kommer bli sjukt otroligt bäst asså !
Vi ska tävla den här terminen . Vi kommer fan vinna , så är det !.   Nu har efter lyst börjat igen så , hejdå alla ha det bra massor KYSSAR

Blogg

Hej alla blogg läsare . Nu har man börjat skolan i måndags . Har varit sådär roligt . Men i lördgs var jag på sissta talangen , det var fett kul . Sen efter det sov jag hos nadja . Igår var jag med Tintin och shahin . Vi tog lite bilder med hennes sustemkamera . Har enu inte laggt ut dom .

Igår tittade några saker jag inte ville ha längre funderar på att sälja ni ska få se några bilder imorgon eller så . Det är kläder jag inte har använt som jag inte vill ha . Och det blir ett väldigt bra pris på det . Ni får sänka ner priset om jag tycker det är bra pris . Men som sagt jag lägger ut bilderna imorgon eller någon annan dag ...

Just nu är man  inne på fb .  Men ni får ha det  bra nu . Så bloggar jag imorgon mer eller senare . Massor kyssar till minna blogg läsare !

Alexandra fellini :D

Hej alla blogg läsare    Förlåt  att jag nt bloggat .. Jag har nt  haft tidd med det .
Igår så sov man med nadja det var sjukt roligt asså  . Vi var lite över allt  . Sen träffa vi shahin och sen var vi med 2 andra . Nu så är jag inne på FB , asså facebook . Idag blir det okså vara med nadja (Y) . kommer bli sjukt roligt asså .  hahah  igår var vi i bricebaken fan vad kul  det var . Nu ska jag snart   åka till nadja åsnan . Sen ska vi träffa 2stycken kommer nt ihåg vad dom heter (a) ...
Just nu  så sitter man och tittar på kissies blogg haha . Har nys fixat mig , plattat * håret , sminka mig ( Maskara puder  ) .    JAG AVJUDAR JUSTIN BIEBER MIN MAN  . Lördag blir det talangen med Nicole , Nadja  Tintin rebeccak,& Natalie .  Kommer bli lika roligt som sisst :).  På måndag börjar skolan igen -.- . Kommer nt bli så roligt ...
Sommaren har varit otroligt sjukt jävla bäst . Nästa sommar ska det bli lika bra ..
Nu ska jag till nadja .
Kyssar ! ♥

Godmorgon

Godmorgon .
Nu har man typ nys vaknat . 

aallexandrafellini.blogg.se

Hejsan alla blogg läsare !
Idag kom man hem från Natalie och Gustav , igår så sov jag hos dom . Vi tittade på film köppte chips och cola och choklad* . Sen var vi på lek och buss landet , Fett kul .
Idag så fyller min syster 14 , Grattis   :)
Massor kramar och kyssar !

F R Å G E S T U N D !

Frågestund  ?  de ni frågar kommer jag lägga ut svaren på era frågor på min blogg . För jag kan inte svara annars .
Fråga på bara så lägger jag ut era frågor senare och svarar  .
F R Å G E S T U N D   !

TALANGEN och några bilder på mig & nadja ;)

BÄSTA DAGEN TALANGEN DISCOT  !:)
Några bilder på mig och nadja bästavän !

WE'RE LIKE SISTERS, WE NEED EACH OTHER !



DON'T CRY , JUST SAY FUCK YOU AND SMILE ! ;) <3

Hej alla blogg läsare  !
Har nt bloggat på 2 dagar :/ .  Men tänkte berätta vad jag har gjort , jag börjar med
i förigår  !
i förigår så var man med Nicole Tintin Natalie & Rebecka . Vi var på Talangen , det var för kul !  vi hade sjukt otroligt roligt  iaf .  Sen när talangen discot var slut så sov jag hos Nataile  .
Igår !
Igår var jag med Nataile & Gustav . Vi gick ut och spela fotboll ,sen så gick vi hem till Nataile & Gustav , då så tittade vi på en  bra film . Kommer nt ihåg vad den heter . Men den var iaf sjukt bra . Sen så åkte jag hem . När ja kom hem  var jag med tintin . Vi drog till karslund där träfade* vi victor . Sen så  följde vi han till stan . Sen dorg vi t.b.x hem .
Idag !
Idag så har jag vaknat halv 10 ? gick fan nt att somna om . Så nu sitter jag vid datorn .   Idag ska man åka och bada med Nataile & Gustav . Vet inte vart vi ska bada ? . Men det blir någon stans ...
Ni ser  att jag har  fixkat min heder ? Iaf det var min syster som fixa den till mig , nu vet jag hur man gör äntligen .  och  Idag har jag fått en äkta rosa one pice :) för fint !.
Kyssar

DON'T CRY , JUST  SAY FUCK YOU AND SMILE  ! ;)

KOMENTERA :*

                Alla som tittar just nu på dennnnna bild ska komentera !   Om jag har fått över 10 komentarer så  blir jag jätte glad !  ....

Kyssar ! ....

Bästa dagen :D

Haha aww min kanin 2 år  nu !
Idag har  man varit ute med en hund nemo , vi spela fotboll typ . Sen så har man bakat paj , med min bror !
för gott . Sen så var jag  med wilma en stund vi typ bara tittade  på film . Sen åkte jag till mamma och var ute med moli & ebba . Nu så har jag nys duchat . Sen ska jag väl titta lite på tv  tror jag  !  

Hare bra  !  

Kyssar ! (K) 

RSS 2.0