Dagen i dag ,läs !

Hejsan hoppsan FALLERALLERA VILKEN J*VLA VARM DAG ! 

Igår så var det skola , började med att jag gick upp 8 , sen så fixa sig . Efter det drog ma till skolan vi skulle typ samlas vid cycklarna 20 i 9 , för vi skulle på teater med klassen . Det var massor 6-9or där . Vi tittade i 3 tim ... Efter det drog vi till Engelbrektskolan och åt där . Sen drog vi och för att spela " rock " . hahahah . Sen var det äntligen slut . Så drog man hem . Pappa kom och hämtade mig , gjorde inget ,Just chilling ... 
Sen så tittade man på  en film . ( SJÄLV ) . :$ hahaaha mobbad . 

Men idag så ska Nadja komma vi ska dra till Brickbaken .



Skolan

Skolan har varit bra , jag kom typ nys hem . Sen ringde man Nadja och frågat om hon har fått ett brev en . Men det hade hon inte .. Sen nu sitter man och skrattar med sig själv , just nu har jag inget liv . Så .Men asså jag vet inte vad jag skrattar åt? antagligen för att jag inte har har något liv . 
Asså jag har skit tråkigt men jag ska träna sen . Så längtar ! Ni som inte vet så går jag på cheerlading , det 'är jätte kul , och värdens underbaraste lag ! Puss på er ! 






GUMMESKOOOOLLLAAAAAAAN , LALALALLA !

Kom in på  DANSPROFIL på Gumaelisskolan !!! Yhheee jag 'är fan bäst ! 

HAHAHAH Tim som tog kort på mig när jag skulle göra något i luften så ramla jag , hahahahhaaah ! :$$ " Duktig flicka " ....

Alltmöjligt !

Heeeeeej ! 

Idag har jag varit i skolan hade nationellaprovet . Tror det gick bra . Slutade skolan kl: 3 . Efter det drog jag hem och bara chilla . Sen fixa läxorna , sen fixa sig . Sen drog man till stan med Nadja Marcus ochför att åka till AD gråden .
Vi gjorde inte så mycket . Och nu har jag precis kommit hem ...Gammal !

yhehe

Det var ganska längesen jag bloggade men nu kommer ett inlägg !
I fredags så var jag med Nadja. Jag skulle träffa henne på stan men den så ringde hon och sa att hon missat bussen , och att jag skulle möta henne vid polishuset ,då tog jag 26an , och råka åka fel :$ jag åkte till resecentrum . Men då fick Nadja gå en omväg för att möta mig . Sen så gick David och Marcus och jag och Nadja till en pitzzeria . Efter det så köppte  vi burn sen åkte vi hem . Då var jag och Nadja med Afrora och Maja en liten stund sen köppte vi godis och gick och och tittade på skärckfilm . Sen gick jag och Nadja hem till henne och sen sov jag ,och nadja blogga .

Puss

Puss

RSS 2.0