Fredag den " 13:onde "

Nu så är jag med Nadja , vi har tittat på " fredag den 13:onde " den var skit läskig , vi fick ganska mycket panik under filmen ... Men innan det så titta vi på halva filmen , sen drog vi och åt pizza . Det var några fullisar där som bråkade :$ .Men sen drog vi hem igen . Men sen gick vi in i Nadjas rum och pratade en stund , sen så övertalde Nadja sin mamma om att vi skulle gå till statoil och köpa godis för kl var 10 . Sen så gick vi hem igen och tittade klart . USCH ... Det var en läskig film , men jag rekomenderar den . Men meningen med att vi skulle se "fredag dem 13:onde " var att idag är det fredag den 13:onde , eller igår för kl är ju ( 01:02) ... Men bloggar mer imorgon puss :)



Förlåt att jag inte bloggar här längre .. Men ska ta och ändra på det jag kommer nu blogga varje dag på minna 2 blogger , eller dom dagar jag kan ... Men Hejdå ;)


Justin bieber fellini !

Justin Bieber Visits Whitney Elementary
www.youtube.com



DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR älskar han så jävla mycket !

Naddjjja

Nu har man sovit över hos Nadja , så igår vad vi på bio då efter bion så såg vi marcus som är youtube känd , och så fick vi ta foton med han och han har lagt ut dom på sin sidda . Men det har varit skit bra , och nu så  fixar vi oss :)





godmorgon


RSS 2.0