JUSTIN BIEBER KOMMER TILL SVERIGE !!!!

JAAAAAAAAAA JUSTIN BIEBER KOMMER TILL SVERIGE I FEBRUARI ,MAN KAN KÖPA BILJETTERNA I MAJ !
ÄR SÅ GLAAAAAAD ÄNTLIGEN , JAG OCH NADJA SKA GÅ OCH VI SKA få autograf ,OMG OMG JAG DÖÖÖÖR!!
NI SOM  INTE TROR MIG HÄR LÄS JAG HAR  KOPIERAT DET FRÅN AFTONBLADET !

Bieber är på väg till Sverige

BLEV GENERAD När presskåren träffade Justin Bieber i går fick han frågor om han ska sjunga om sex på nya skivan, nu när han fyllt 18. ”Visst blir det sex”, svarade han och blev röd i ansiktet. BLEV GENERAD När presskåren träffade Justin Bieber i går fick han frågor om han ska sjunga om sex på nya skivan, nu när han fyllt 18. ”Visst blir det sex”, svarade han och blev röd i ansiktet.



Megastjärnan kommer hit för första gången

Justin Biebers glädjebesked till alla svenska fans:

– Jag kommer till Sverige på min turné!

Men en annan beundrare får känna på hans ilska.

På nya plattan finns en hämndlåt mot Mariah Yeater som hävdade att hon skulle föda popidolens barn.

Den 15 juni släpps Justin Biebers, 18, nya album ”Believe”. Men när Nöjesbladet redan i går fick tjuvlyssna på några av spåren från skivan släppte flickfavoriten bomben:

– Skivan handlar om allt som händer just nu, saker jag går igenom. Jag sjunger om den där tjejen, Mariah Yeater, som sa att hon skulle föda mitt barn.

I höstas hävdade Justin Bieber-fanet Mariah Yeater, 20, att han gjort henne gravid efter en spelning. Kanske kan hon nu glädjas åt en sak efter att snöpligt ha dragit tillbaka sin stämning i november – Justin Bieber har åtminstone lagt hennes namn på minnet.

Röd i ansiktet

När Justin Bieber i går spelade upp delar av sin platta för musikjournalister i London pressades han på om det nu var dags att sjunga om sex eftersom han fyllt 18.

– Ni gör mig generad, men okej, vi kastar väl in det då, visst blir det sex, skämtade han och såg ut att bli lätt röd i ansiktet.

Är det viktigt för dig att din musik är självbio­grafisk?

– Musik är ett universellt språk för mig. Jag har massor av olika historier som jag vill berätta och saker som jag har gått igenom som jag kan sjunga om. En låt handlar till exempel om min mamma, svarar han på Nöjesbladets fråga.

Jobbar med Drake

Och dessutom kan alla Biebers svenska tjejfans börja skrika i falsett nu. Popidolen avslöjar att han kommer att spela i Sverige snart.

– Vi ska ut på världsturné efter att plattan släppts. Då kommer jag absolut till Sverige och spelar, berättar han.

På nya plattan jobbar han med bland andra TimbalandDrakeLudacris ochTaylor Swift. Men när Nöjesbladet frågar om det finns några svenska låtskrivare eller artister som han vill jobba med, blir Justin Bieber plötsligt tyst. Men bara en sekund, sen skämtar han:

– Jag vill jobba med min ”swedish fish”! (salta ­sillar säljs under namnet Swedish fish i USA och Kanada).

MAN KAN KÖPA BILJETTERNA I MAJ !
ÄR SÅ GLAAAAAAD ÄNTLIGEN , JAG OCH NADJA SKA GÅ OCH VI SKA få autograf ,OMG OMG JAG DÖÖÖÖR!!
NI SOM  INTE TROR MIG HÄR LÄS JAG HAR  KOPIERAT DET FRÅN AFTONBLADET !

Hejhej

Hejhej !
Igår så var jag med Nadja på stan . Vi gjorde inte så mycket sen så kom Tufan , så sa vi hej till han sen så fick jag ett skrattanfall på honom för att vi gömde hanns väska :$
Sen åkte man och träna :)
Idag : idag har jag varit i skolan . Sen när jag kom hem så drog bella och jag till mc.
Nu ska man snart tränna !
Igår så var jag med Nadja på stan . Vi gjorde inte så mycket sen så kom Tufan , så sa vi hej till han sen så fick jag ett skrattanfall på honom för att vi gömde hanns väska :$
Sen åkte man och träna :)
Idag : idag har jag varit i skolan . Sen när jag kom hem så drog bella och jag till mc.
Nu ska man snart tränna !

puss

Till dig Josefin ( cherledding )

Hej josefin ! 

Josefin:Vart går du på cherleeding och hur gör man för att börja på det?
Svara gärna i ett inlägg!

Svar: Hej josefin ! Jag går på cherleeding i örebro . Jag fick en lapp om att söka till cherleeding . Men det finns andra sätt med , du kan gå in på google och tillexempel söka på den här länken om du vill börja på cherleeding , eller bara läsa om det   :http://www.google.com/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=www.cheerleding+%C3%B6rebro.se. Så tryck på den länken om du vill söka eller läsa om det. Men jag rekommenderar att det är supper kul , med alla uppvisningar och tävlingar och så !
Lycka till !
Svar: Hej josefin ! Jag går på cherleeding i örebro . Jag fick en lapp om att söka till cherleeding . Men det finns andra sätt med , du kan gå in på google och tillexempel söka på den här länken om du vill börja på cherleeding , eller bara läsa om det   :.
Så tryck på den länken om du vill söka eller läsa om det. Men jag rekommenderar att det är supper kul , med alla uppvisningar och tävlingar och så !

Lycka till !



Lördag-Söndag

Hejsan!
LÖRDAG
Igår så kom jag hem från Nadja, Sen så fixa man sig och drog till behrn arena för att jag och mitt cheerlading lag skulle heja för ett lag . Det var skit kul ! Sen så slutade typ halv 10 10 ? . Sen kom man hem och tittade på tv.

SÖNDAG

Idag så var jag med Nadja på stan. Sen så kom Eddie och Gustav och Jacop och Kemal och Jan. Vi gjorde inget specielt. Sen så drog jag och Nadja hem till henne sen så drog jag hem.




Mina fina syskon

Bella, jag

Bloggggeen !

Hejj ! 

Det var ett tag sen jag bloggade ..

Förra lördagen var jag och några till på fest hos mella.. Vi åkte limousine, ( det kommer bilder på det senare) . Det var jätte kul ! . Jag och Linda sov kvar hemma hos Mella. Vi la oss typ kl halv 7 på morgonen och vart tvungen att gå upp 12 för dom skulle ha mer gäster. Sen gick jag hem och fixa mig och drog och träffa Nadja. Vi åkte upp till stan. Sen så hade vi bara 6 kr typ och vi gansa hungriga , så då kom Navaf och gav oss 20 kr , aww ! ...
Sen hämta Nadjas pappa oss efter stan. Då drog vi hem till henne. Sen så åkte vi och köpte massa myssss inför kvällen och så tittade vi på en film ,  'dear john'. Sen så la vi oss och sov . Nästa dag så när vi skulle gå upp så låg det några vindruvor på bordet . Då tog jag en vindruvor och sa till Nadja att jag skulle svälja den utan att tuggggga på den. Sen så gjorde jag det ... Sen fick jag ingen luft så Nadja bankade på min rygg. Då så kändes det som om jag skulle spy , men jag gjorde inte det jag fick ut vindruvan istället. :$ ... Aja sen så sov man hos Natalie och då åkte vi och Bowla. Gustav kom 1a jag kom 2a och Natalie kom 3a... Sen drog man hem.
Sen har jag tränat ( cheerliding ) ...

Men puss :*




RSS 2.0